Espoon Tyttöjen Talo

Lintuvaarantie 2, 4.krs 02650 Espoo
info@espoontyttojentalo.fi

Tyttöjen Talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä parin minuutin kävelymatkan päässä Leppävaaran asemalta.

 

Sisäänkäynti on Sointu-talon A-rapusta, josta pääset hissillä neljänteen kerrokseen myös esteettömästi.

Junat

Junista Leppävaarassa pysähtyvät A, E, U ja Y.

Bussit

Leppävaaraan pääsee eri busseilla. Katso tarkemmin Reittioppaan sivuilta: Reittiopas.

 

Esteettömyystiedot

Espoon Tyttöjen Talolle pääsee esteettömästi Lintuvaarantien mukaisesti. Manuaalinen ulko-ovi on painava ja saattaa aiheuttaa haasteita esimerkiksi yksin pyörätuolilla saapuvalle. Jos tarvitset apua saapumiseen Espoon Tyttöjen Talolle, voit olla yhteydessä ohjaajiin puhelimitse.

Autolla saavuttaessa tulee esimerkiksi pyörätuolia käytettäessä kulkea Lintuvaarantien suuntaisesti, ja kääntyä Sointu-talon parkkihalliin, jonka vierestä esteetön kulku alkaa. Parkkipaikat välittömässä Sointu-talon läheisyydessä ovat yhden ja kahden tunnin paikkoja, mutta parkkipaikan ja Sointu-talon ulko-oven välillä on useampi rappunen eikä esteetöntä kulkua. Parkkipaikkoja on myös Läkkitorin parkkipaikalla, joka sijaitsee noin 150 metrin päässä Sointu-talon etuovilta.

Sointu-talossa on kaksi hissiä. Pienemmän hissin oviaukon leveys on 89 senttimetriä ja syvyys 140 senttimetriä. Isomman hissin oviaukon leveys on 132 senttimetriä ja syvyys 198 senttimetriä

Neljännessä kerroksessa hisseiltä käännytään oikealle. Espoon Tyttöjen Talon ovessa on tarra ja oven vasemmalla puolella on ovikello. Ohjaajat tulevat avaamaan oven. Ulko-ovella kynnys on 2 senttimetriä korkea. Sisätiloissa ovien kohdalla on noin yhdestä kahteen (1–2) senttimetrin korkuiset puiset kynnykset. Kynnykset ovat pyöristetty sekä madallettu edestä ja takaa. Ulko-oven saa tarvittaessa leveämmäksi kuluksi avaamalla levikkeen.

Toimitiloissa on eteinen, sali, taidehuone, luontohuone, olohuone, keittiö, wc-eteinen, kaksi WC:tä ja yksi toimistotila. Espoon Tyttöjen Talon käytävä on kapeimmillaan 100 senttimetrin eli metrin levyinen.

WC-tilat löytyvät ulko-ovelta tullessa vasemmalta puolelta käytävää. WC-tilojen oviaukon leveys on 90 senttimetriä. Esteettömän WC:n oviaukko on 90 senttimetriä leveä. Esteettömässä WC:ssä on laskettavat tukikaiteet sekä käsienpesuallas, joka on 85 senttimetrin korkeudessa. Esteettömästä WC:stä ulos tullessa käsipyyhepaperirullat löytyvät oikealta puolelta noin 130 senttimetrin korkeudelta.

ÄÄNET JA VALOT

Espoon Tyttöjen Talo sijaitsee toimistorakennuksessa. Ikkunoiden ollessa auki, saattaa ulkoa kuulua ohi kulkevan liikenteen ääniä. Espoon Tyttöjen Talolla on usein puheensorinaa tai naurua. Keskusteluun ei kuitenkaan ole velvoitetta osallistua, vaan mukana voi olla sivusta seuraajanakin. Mikäli äänet tuntuvat liian voimakkailta, on saatavilla kertakäyttöisiä korvatulppia ulko-oven luona. Lisäksi on mahdollista pyytää mahdollisuutta päästä rauhallisempaan huoneeseen, jos niissä ei ole muuta käyttöä samanaikaisesti.

Tiloissa on isot ikkunat, joista pääsee luonnonvaloa sisään. Valoa voi rajoittaa tarpeen tullen sälekaihtimilla ja verhoilla. Tilat voi valaista kirkkaammilla kattolampuilla tai himmeämmin erillisillä jalka- ja pöytälampuilla.

TUOKSUT JA ALLERGIAT

Espoon Tyttöjen Talon tiloissa ei käytetä voimakkaita hajusteita. Emme voi kuitenkaan taata, että tila olisi esimerkiksi ryhmän aikana hajusteherkälle sopiva.

Ruoka-ainerajoitteet otetaan huomioon. Kysymme ruokavaliota ja allergioita ryhmissä. Ilmoitathan tarvittaessa vaihtuneesta ruokavaliostasi henkilökunnallemme.

Espoon tyttöjen talo

Espoon Tyttöjen Talo
Lintuvaarantie 2, 4 krs.
02640 Espoo

Henkilökunta

Espoon Tyttöjen Talolla työskentelee tai toimii vapaaehtoisena tai opiskelijoina joukko monenlaisia naisia. Olemme täällä Talolla sinua varten ja meille on tärkeää, että sinulla on tervetullut olo. Henkilökuntamme on luotettavaa ja osaavaa, joten jos jokin asia askarruttaa, otathan rohkeasti yhteyttä esimerkiksi whatsappilla tai sähköpostilla.

Sonja

Vastaava ohjaaja

Kasvatustieteen maisteri KM

p. 050 331 8200
e. sonja@espoontyttojentalo.fi

Maria

Ohjaaja

Nuoriso-ohjaaja
Ohjaustoiminnan artenomi AMK
e. maria@espoontyttojentalo.fi
p. 050 439 6772

Laura

Ohjaaja

Yhteisöpedagogi AMK
e. laura@espoontyttojentalo.fi
p. 050 4637506

Päivi

Ohjaaja, alueellinen tyttötyö

Sosionomi AMK
e. paivi@espoontyttojentalo.fi
p. 050 5128184

Heidi Simola

Seksuaalikasvatus- ja neuvonta

e. heidi.simola@tyttojentalo.fi
p. 0400 877442

Silmu-toiminta

e. silmu@loistosetlementti.fi
puh. 050 350 6515

 

Janette Aho

Hankepäällikkö, Ensisijaisesti tyttö-hanke

Kasvatustieteiden maisteri
Ohjaustoiminnan artenomi

e. janette.aho@loistosetlementti.fi
p. 050 3753972

Matilda Hertell

Hanketyöntekijä, Ensisijaisesti tyttö-hanke

Sosiaalityön ja ihmisoikeuksien maisteri Sosionomi (AMK)

e.matilda.hertell@loistosetlementti.fi
p. 050 3749039

Tilat