Tervetuloa Espoon Tyttöjen Talolle!

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki 10–29-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset sekä sellaisiksi itsensä kokevat, olemme täällä tyttöjä ja naisia varten. Haluamme tukea tyttöjen ainutlaatuista kasvua omannäköisiksi naisiksi! Espoon Tyttöjen Talo on turvallinen ja viihtyisä paikka, jonne voi tulla omana itsenään erilaisissa elämäntilanteissa. Meille on tärkeää, että jokaisella on tervetullut olo. Talolla voit oleskella kunnioittavassa ilmapiirissä vaikkapa sohvalla istuen joko omassa rauhassa tai monenlaisten tyttöjen ja naisten kanssa ajatuksia vaihtaen, pelaillen, askarrellen, osallistumalla erilaisiin ryhmiin tai keskustelemalla luottamuksellisesti aikuisen kanssa. Toimintamme on maksutonta sekä poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta.

Tulossa ensimmäistä kertaa Espoon Tyttöjen Talolle?  Täältä löydät ohjeet ensimmäiselle vierailulle. Oletko ammattilainen tai opiskelija? Lisätietoja vierailuajoista sekä toiminnastamme löydät täältä!

Tulostettavat esitteet:
Yleisesite Espoon Tyttöjen Talo
Viikko-ohjelma syksy 2018

Tulossa syksyllä! Loisto setlementti ry järjestää Espoon Sellosalin lämpiössä kaksi maksutonta seminaaria:
11.10. 2018 Seksuaaliväkivalta seminaari
12.10.2018. Yksinäisyys ei ole ystävä
Lisätietoja sekä seminaarien ohjelman löydät tästä linkistä

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Espoon Tyttöjen Talon syksy 2018

Syyslukukausi alkaa 27.8.2018. Alta löydät syksyn viikko-ohjelman. Klikkaamalla ryhmän nimeä voit lukea lisätietoja sekä tiedon ryhmän alkamisajankohdasta. Lisätietoja ryhmistä saat myös ohjaajilta talolla. Tervetuloa mukaan!

 

Instagram

Facebook

Yhteystiedot

Espoon Tyttöjen Talo

Lintuvaarantie 2, 4. krs
02650 Espoo

Espoon Tyttöjen Talo

Lintuvaarantie 2, 4 krs.
02650 Espoo
info@espoontyttojentalo.fi

Espoon Tyttöjen Talo on osa Loisto setlementtiä
www.loistosetlementti.fi